Becutan Sensitive

Сите наши одлуки се водени од безусловната љубов и желба да им го дадеме најдоброто. Постоиме за нивниот свет да биде исполнет со љубов и нежност уште од првиот допир.

Во соработка со педијатри и со дерматолози ја развивме клинички тестираната колекција Becutan sensitive, создадена за да обезбеди нежност уште од првиот допир и за најчувствителната бебешка кожа!

Sensitive – Mild baby шампон

Со исклучително благо дејство за очињата, сертифицирана no tears формула, не предизвикува иритација и солзење, и е наменета за бебиња и за деца со особено чувствителна кожа.

...
2
Sensitive – Head to toe cleansing baby oil

Внимателно избрана комбинација од природни растителни масла: масло од соја, сончогледово масло, масло од семки од грозје и маслиново масло. Растителните масла бргу се апсорбираат во кожата и придонесуваат таа да остане н

...
5
Sensitive – Nourishing baby milk

Интензивно ја негува и ја хидратизира особено чувствителната бебешка кожа и придонесува за брзо обновување и за одржување на бариерната функција на кожата.

...
8
Sensitive – Ointment with fish oil

Со висок процент на рибино масло богато со витамин А, неопходен за правилно формирање на епидермисот и за одржување на неговата природна заштитна функција.

...
1
...
7