Нега и заштита на кожа

Допирот е единственото сетило кај бебињата целосно развиено уште од самото раѓање. Тоа е првиот говор кој ќе може да го разбере вашето бебе. Затоа, кога станува збор за нега и заштита на нивната специфична кожа, неопходно е да изберете производи кои имаат докажан квалитет, како и внимателно избрани состојки и формулации, развиени во соработка со врвни експерти. Доверете му ја негата и заштитата на кожата на вашето дете на Becutan.

Хидратантно млеко за тело

Збогатено со состојки кои брзо ја рехидратираат детската кожа по капењето и ја урaмнотежуваат нејзината влажност.

...
10
Хидратантен крем

Особено блага формулација, приспособена кон потребите на чувствителната бебешка кожа и збогатена со богат комплекс од активни материи

...
8
Масло за нега на детска кожа

Ја штити кожата на бебето од исушување, одржувајќи ја мека и свиленкаста. Ги омекнува тврдите наслаги на главата кај новореденчињата и го овозможува нивното лесно отстранување,

...
2
Пудра за деца

Го апсорбира вишокот на влага и ја штити кожата од иритација.

...
4
Детски крем

Приспособен и на потребите на најчувствителната бебешка кожа.

...
4
Mаст со рибино масло

Jа помага и ја забрзува регенерацијата на иритираната кожа, како и на кожа оштетена од топлински или хемиски агенси. Ја храни сувата кожа, правејќи ја мазна и еластична.

...
6