КАКО СИ?

Дневник на една жена која патува низ периодот на бременост и родителство.

5. За храбрите жени

Mислам на тебе која се трудиш да останеш бремена, да го ...

4. Хормонална бура

Полека, но сигурно влегов во дванаесеттата недела од бременоста...

3. Премногу или премалку „јас“?

Почнаа утринските мачнини. Да, тие, очигледно, не се само некој мит...

2. Двајца

Тоа е тоа. Навистина сум бремена. Таа мала сенка од неколку сантиметри...

1. Дали е ова почеток?

Збунета сум. Не знам што да мислам, што да чувствувам... Прочитајте го првиот текст на Нина и придружете ѝ се на нејзиното патување.